Anděl

Anděl

Anotace: Jak je ti když ti vytrhnou srdce z hrudi?

Jsi jako anděl co spadl z mých řas.
Jsi jako oheň co plápolá tu zas.
Oheň co zažehnut byl v dávných pohádkách.
Najednou sychravo je jak vždycky-po hádkách.

Chladné ruce, když plane záře hvězd.
Jak marnivý kejklíři, co vracejí se z cest.
Oči temné jak světlo petrolejky.
Máš hrdost a vzdor tyčící se vlajky.

Bezradná touha buší na dveře,
čekáš až sejmou ti těžké otěže,
smutku a strachu, když položíš svou dlaň
na šedou a skrvavenou skráň
...........své nejmilejší.
Autor Kalypsó 2, 15.06.2011
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: V.N.Losinský, Donne, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí