Talent

Talent

Anotace: Krátká báseň o talentu.

Talent má každý snad,
někdo umí stavět hrad,
jiný zase básně psáti,
nebo snad si se psem hráti.

Každý ho má,
někdo vžak skrytý,
nikdo ho nedá,
v paměti je vrytý.

Žonglér nebo akrobat musí cvičit,
aby mohl svůj talent všem líčit.
Nejlepší jestli chce býti,
musí silného ducha míti.

Každý chce ten,
co má ten druhý,
ale ty žij svůj sen,
a maluj barevné pruhy.
Autor Henry_propper, 15.06.2011
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, Iv
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, moc. :)

17.06.2011 14:12:00 | Henry_propper

Nejen,že píšeš dobře,ale k tomu máš ještě správný názor.
Tedy alespoň podle názoru mého :-)
St

17.06.2011 12:13:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí