Láska klame

Láska klame

Anotace: xy

Láska klame
smutkem nešetří
vítr haluze láme
vane v bezvětří
a život zůstává a je
laskavý krutý
plný naděje
Autor lukas.jansa, 15.06.2011
Přečteno 208x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí