Básen té nejúžasnější osubce,kterou miluji a vždy budu.

Básen té nejúžasnější osubce,kterou miluji a vždy budu.

Anotace: Myšlenky po uši zamilovaného člověka:-)

Po tváři mne něžně hladíš,
svá ústa k tem mým skláníš.
Přeji si, at tato chvíle neskončí.
Tvé modrozelené oči na mne něžně hledí,
krásnější snad jinde není.
Tvé ruce všude mám,
tak hrozně rád v náručí Tvé v mysli usínám.
Jazykem objíždím Tvuj něžný ret,
pod Tvými doteky taji jak led.
Miluji Tělo,
Tvé krásné tělo splynout sním v jedno to mé by chtělo.
Horká touha z Tvých očí sálá,
polibky Tvé chutnají jak čokoláda.
Když jsem s Tebou je mi krásně,
omlouvám se za svou básen.
Miluji,když vedle mě usínáš,
miluji když mé tělo tím svým objimaš.
Autor Axazel, 16.06.2011
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi krásně omlouvám se za svou báseň??? žádám vysvětlení proč tahle hloupost tam vůbec je?
Jinak kdyby to bylo napsáno jinak a ne takhle nehnácáno bylo by to více čitelné...

19.06.2011 12:03:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí