Pláču štěstím

Pláču štěstím

Anotace: Asi moc přemýšlím nad tou blížící se svatbou, ale důležitou věc už mám-šaty na sebe :)

Zahrála hudba
a vy jdete novým dnům vstříc,
podám vám ruku, popřeju štěstí,
políbím radostně líc.

A pak pláču štěstím,
ale i smutek mám na krajíčku,
pláču pro maličké, Pavla i Aničku.

Pláču, ale to brzy zmizí,
rodina se zase rozrostla a spojila,
proto nebudem si tolik cizí.
Autor BARBYE, 17.06.2011
Přečteno 558x
Tipy 2
Poslední tipující: Doradan, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí