Čekám chvíli, chviličku a chvilku

Čekám chvíli, chviličku a chvilku

Anotace: Čekám a už se moc těším :)

Čekám na chvíli,
na kterou jsme se dlouho těšili,

čekám na chviličku,
až pohladím tvoji ručičku,

čekám na chvilku,
kdy se skloním nad postýlku
a poznám malé děťátko,
které se v naší rodině objeví zakrátko.
Autor BARBYE, 17.06.2011
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: modrá...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné čekání!At´ přinnese jen radost a zdraví!!!

18.06.2011 09:49:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí