Bůh

Bůh

Anotace: věřit či nevěřit?

Ráno bez slunce a ptáci bez peří,
lidi bez srdce, tak nikdo nevěří,
že láska zůstává a Bůh odchází,
nikdo se nedívá, nikomu neschází.

Ale jen já chci říct, že nechci v nevěře žít,
že nechci děckej pláč a lesy bez stromů,
city bez úsměvů.

Já nechci se hnát za včerejším dnem
a se smetím si hrát.

Jen ty jsi jediný, krásný a neviný.
Se světlem lásky už si z nich nedělám vrásky.
Autor Kalypsó 2, 17.06.2011
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí