Klam

Klam

Anotace: Životní klam

Stál jsem na zemi
Stál jsem sám.

V sněhové závěji
V očích klam.

V ruce kýbl vody
V druhé štít.

Jen krůček od svobody
Jen krok a žít.

Na těle vesta
V ústech joint.

Přede mnou cesta
A checkpoint.

Za zády cíl
A na stranách nic.

Z nohy pahýl
A pak do hlavy pic.

Na zemi ležím
A jsem sám.

Konečně běžím
Neb skončil klam.
Autor Jacques-ds, 17.06.2011
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí