Hudba

Hudba

Anotace: Styl mnoha lidí. Co na něm vidí?

Hudba je vše co potřebuji,
nic jiného mne nezajímá,
už nechci dále přemyšlet,
je to jako horská dráha,
chci prostě jen tancovat.

Ty blesky všudem kolem mě,
je to jako poplašná znamení.

Adrenalin, to je správné slovo,
tohle je nejlepší terapie ze všech.

Ať je noc nebo den, nepřestáváš.
Autor Jimmy Fox, 19.06.2011
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uplně mi mluvíš z duše. Co posloucháš?

19.06.2011 18:37:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí