Kurt Cobain

Kurt Cobain

Anotace: normálně takovýhle věci nepíšu, ale myslím, že on si to zaslouží i když jen takovou chudou rýmovačku...

dát si zlatou pak jen prohnat kulku hlavou
hej, Kurte, kam si to rozum dal
tak smutně tak levně život si promrhal

dozněla kytara,
poslední záchvěv struny
ozval se přeplněným sálem
Kurte, ty pro nás budeš navždy králem

dcerka pláče v postýlce
však neví, že zemřel jí táta
vždyť víš Kurte, měla tě ráda

ráno bylo chladné
hrdý národ rockerů, tiše chřadne
Kurte, tvoje památka nevychladne

písničky nepřestaly nikdy hrát
svíčky za tebe se zapalovat
akordy tvojí hudby zní pořád dál
Kurte, škoda, že sis život vzal
Autor Metal Lady, 19.06.2011
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: whiolet, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci tady někomu něco cpát,ale zkus kapelu Radiohead.

19.06.2011 21:52:00 | ECHO PARAZIT

NO někdy to drhlo...ale Nirvana a Kurt je srdeční záležitost :) a máš pravdu zaslouží si tu básen

19.06.2011 21:42:00 | whiolet

to sem ráda, že alespoň někoho:)

19.06.2011 21:28:00 | Metal Lady

Tak tohle mě hodně bavilo.

19.06.2011 21:24:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí