Mamince

Mamince

Anotace: , protože ona je ta nejzářivější hvězda!

V každý den co rychle plyne,
i v ten, co se jak šnek plouží,
kdy se život rodí, hyne,
svět je zpustlý či pod louží,
ty jsi tu,a vždy jsi byla.
Jenom ty, už nikdo další.
Ať už vzteklá nebo milá,
pro mě vždy v nejvyšší šarži.

Dnešní svět je divotvorný,
my vždy budeme při sobě.
Ať lidstvo zdolá všechny normy,
budeme si věrny, obě!

Po čase bych řekla totéž,
co bych řekla nyní.
"To co má moje maminka,
nemá nikdo jiný!"
Autor Lucci Narr Pavlowna, 20.06.2011
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá maminka z Tebe a básničky radost a veselé culíčky:-))

20.06.2011 21:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí