pocuchaný ráj

pocuchaný ráj

Anotace: o všem a o ničem

odmítáme se ptát
být smutní jako pěna na vlnách
do lahvičky chytat kapky štěstí

těžký je náš krok
a dech rychle se krátí
v téhle jámě bezedné
kde co se ztratí

nechceme víc než rozcestník na týhle cestě do neznáma
nezkrotné, bujné povětří rozfoukalo naše rána
změnilo je v blankytný prach

na krku tíží mě
na krku tíží nás
kočičí zlato
co s tím?
a co vlastně za to?

dál házej si mince do automatu
dál toč si na kole štěstí
dál na nevinnost si hraj
celý tenhle svět je náš
pocuchaný ráj
Autor Metal Lady, 20.06.2011
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí