Otázky

Otázky

Anotace: ...

Kam spěje svět a kam jdu já,
co je pravda, co jen se mi zdá?
Proč sen se s ránem rozplývá,
a proč pravda je kolikrát zlá?
Proč, jenom člověk stále se ptá?

Slunce za oknem se falešně tlemí
Čekám a poslouchám, co je, co není?
Moře a země se v úsvitu žení
Však má duše poslouchá vzdálené hřmění.

Světlo a tma jsou část stejné mince
Oheň a led jsou rub a líc
I láska a nenávist stojí k sobě blíže
Než bys mi věřil, nežli pochopíš.
Autor Acheiron, 22.06.2011
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Elyona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí