Snění v Mauthausenu

Snění v Mauthausenu

Anotace: ...

Každý se honíme za svou hvězdou
...
zatímco ta kterou máme na klopě
svítí jen
a jen pro

nás

a mučí jak zlý sen

v tom překrásném městě
zvaném Mauthausen

...
kde měsíc šustí jak sukně baletek
když
přes mříž se Tě dotýkám

a Ty

jsi bílá jako stěna

která po nocích
sténá
do ticha

a do oken kouř
mi Tě znovu zavanul jako vzpomínku
co zapíchá

/u srdce/

....
Možná že i Ty jsi jen vysněná
a já zcela zatracen

ve městě zvaném...

/Čert to vem a podej mi ten athracen!)
Autor Jasmin de Paris, 22.06.2011
Přečteno 331x
Tipy 28
Poslední tipující: Elvie, Maryje..., rezina, staranna, Nola77, just me, teď už nikdo, CULIKATÁ, modrá..., Donne, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám slov. ST

03.11.2012 13:46:32 | Elvie

Děkuji Vám, přátelé :)

23.06.2011 12:48:00 | Jasmin de Paris

Toto dílko nemá chybu-jak myšlenkou,tak provedením.Smekám.

22.06.2011 10:23:00 | Donne

něco bych napsala, ale tahle básnička vyžaduje pokoru ...

22.06.2011 06:57:00 | ŠEDIVÁ MYŠ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí