Stávka

Stávka

Anotace: Stávka odborářů

Spáchal jsem zločin ctihodnosti
poplival jsem saka prasatům u
koryt velebnosti

Kalous houká v nečasu sobotního
dne v hospodě u piva pln odvahy
vlna vzdoru ve mně se dme

dnes zemřel děd za volantem
sto třicet šestky těšil se na důchod
chtěl na stará kolena pálit švestky

smějí se mojí bezmoci když slovem
pípnu větu odporu vypálí mi na čelo
rudou hvězdu se znakem odborů

s transparentem v ruce sám už máte
všechno poslední ať zavře krám
Autor Markusi, 22.06.2011
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co až bude děd muset za volant v zaměstnání v sedmdesáti.

22.06.2011 11:14:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí