Prázdniny

Prázdniny

Anotace: se blíží

Červánky plné
růžích okvětí
pro pouhý dotek
jediné objetí.

Poznávat duši
po kapkách krve
není svět v zániku
vše je poprvé.

Na cáry serván
bouřkový mrak
do slunce zlatého
mhouříš svůj zrak.

Na horu vysokou
jistý tvůj krok
po čase dlouhém
spí školní rok.
Autor Čoki, 22.06.2011
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: E.T.Jane, labuť, CULIKATÁ, Donne, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ať si spí třeba do Vánoc...

22.06.2011 15:45:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí