Slunce vyhnalo všechen stín...

Slunce vyhnalo všechen stín...

Anotace: ...

slunce vyhnalo všechen stín
z těla stromu a obtisklo jej
do unavené trávy
jako by se veškerá bolest
nemohla nikdy vytratit
ale pouze přemístit
odněkud někam
tam spočinout a vyčkávat
do návratu…

i já jsem takovým stromem
který má rád východ slunce
-úsměvů zář v zádech-
ale který úplně nejvíc miluje jeho západ
kdy otočeno čelem
líbá
a potom odchází…
Autor tukiy, 22.06.2011
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí