Planetka Kate..

Planetka Kate..

Anotace: .. MPC 2156

Slyším znít Ave na planetce Kate
v třeskutém mrazu
ornament na srdci má-li se skvět
ve hvězd odrazu

musím tu zpěvačku najít, ať zpívá
dechem ovane
hruď obrostlou od drůz krystalů, tklivá
píseň fontáně

z očí proud náledím znehybní všechen
melodií, blízká
ztuhlá krev neproudí srdcem do tepen..
matně pod víčky
ještě se blýská
Autor Petbab, 23.06.2011
Přečteno 244x
Tipy 16
Poslední tipující: KaterinaKoudelova, slnečnica, PIPSQUEAK, la loba, NikitaNikaT., Mbonita, Doradan, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, opravdu.

25.06.2011 20:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí