Kam

Kam

Anotace: bez otazníku i anotace

emigrujíce
nikam
imigrující
lemujíce
hranici
podélně
podobně chodcům po laně
pod nímž jeden se stávají dva
i já jsem byla
dvě nepřeložené otázky
jestlí se má mysl uzdraví
anebo vypláznu jazyk
posetej slovy
Autor Franceska.Darness, 23.06.2011
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí