Kapitalistická

Kapitalistická

Anotace: žádná propaganda jiného smýšlení, všechno stejná špína, na všechny se dostane

koupil jsem si všera v penny
deset deka uzeniny
zvracím zvracím nemám čas
jinak bych tam zašel zas

kupuju si tuny sraček
potřebuju peníze
tak si kup ode mne taky
nechme si své iluze
Autor Démogorgon, 25.06.2011
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Dark Princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí