Nebe jako víno

Nebe jako víno

Anotace: pro krabici stvořené.

Nebe jako víno,
pro krabici stvořené,
spít se lacino.
Mít tak na to točené...

Pod vlivem toho moku,
snad nepoznám sebe,
a zas bude - po x-tém loku,
nebe jako nebe.
Autor Jeronym., 25.06.2011
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: efeeez, Jajas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí