Palouček

Palouček

Anotace: Kam tuto píseň vlastně zařadit? O sexu, zklamání, srandovní? Nezařaditelné!

Ptám se tě tady ty můj broučku
ve stínu statných dubů,
mohu ti záhy na paloučku
přiložit k hubě hubu?

Když usedli jsme v měkkém mechu,
k trapasům projevil jsem vlohy,
česnek byl cítit z mého dechu
a smrděly mi nohy.

Však nedělám jen já tu vola,
chybí mi špachtle nebo dláto,
ve vlasech našel jsem ti mola,
na krku ztvrdlé bláto.

A přesto došlo ke spojení,
se zdarem, to je jistý,
co ale vůbec jistý není,
zda naše dítě bude čistý.

Příště si vezmu také deku,
v přírodě když chci šoupat,
však chce to oběd bez česneku
a častěji se koupat.

I ty se musíš jinak chovat,
snad k tomu najdeš sílu,
pokus se občas odčervovat
a míň se válet v jílu.
Autor Ringo, 26.06.2011
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozhodne Te parku proklety neproklinam, ze se Ti ma tvorba libi. Diky predem i za dalsi eventualni projevy spokojenosti. Cau Ringo

28.06.2011 15:12:00 | Ringo

Ringo ty vtipálku,rvu si tsdy hubu.

26.06.2011 20:34:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí