Zvíře

Zvíře

Anotace: a zvíře v mojí hlavě ozývá se

Zvíře..v nitru ozývá se
žije v díře
nevyzná se v kráse
prohýbá se.

Tichounce utajené
nežije v blahobytu,
je trochu popletené
užívá nitrozpytu
to zvíře v mojí hlavě.

A tiše vyje na měsíc
smutnou píseň bezeslovnou
na melodie skrovnou..

To zvíře ozývá se..
mučí mě zase
chce trochu pozornosti.
tak trochu ješitné
touží po přítomnosti
pozor ať nezpychne.
snad hudba budoucnosti
mu srdce propíchne.

A pak už nevzdychne...
Autor Sapphire - Taitiniatin, 26.06.2011
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí