Helena II

Helena II

Anotace: Pokračování, pro veliký úspěch ...

Helena helena
má krásná ramena
i pro její kolena
se Ti hlava zamotá.

Hela Hela
utéc realitě
moc by chtěla.
Hela Hela
dospělá nedospělá
ve dne jak malé dítě
v noci jak bohyně Afrodité
její úsměv okouzlí Tě !

Helena Helena
nedobitná jak Bastila
stále a stále mi unikala
a přece jednoho dne padla.

Já ji říkám Helen, jsme jenom lidi
pokoušel se o ni už i černoch Tidi.
Její svět je každému z nás cizí
v nestřeženém okamžiku vždy zmizí.

Byla nedobitná jak moje stará bytná,
a nebo jenom nedorozumněním - smutná?
Autor Charlie Mero, 27.06.2011
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí