Pouhá vzpomínka

Pouhá vzpomínka

Anotace: na Rhodosu jsem nechala kousek svého srdce...

Vidět Tě znovu stát vedle sebe chtěla bych,
jen na vteřinu Tvé dlaně zas na svých ucítit.
Prsty proplést v jednu dlaň,
jak krutá je tadle daň.

Tvůj hlas znovu mi v uších líbezně zní,
kdybys jen věděl co mé srdce ví.
Právě Ty jsi byl můj princ na bílém koni,
muž za nějž mi zemřít stojí.

Vím, že tam kde jsi patříš jiné,
však pouhá vzpomínka mi stačí.
Ve svém srdci uchovám si Tě živě,
až jednou opět setkáme se v náručí.
Autor Sarinka318, 27.06.2011
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Dragoniana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí