Klaun

Klaun

Anotace: "Pane doktore mám hrozné deprese" "Bežtě do cirkusu je tam klaun Pagliani určitě vás rozesměje a pomůže vám" "Ale doktore já jsem Pagliani..."

Ach můj milý klaune
úsměv už pomalu ti vadně
ach můj milý klaune
bolí to hodně?

rudá rtěnka, bílé tváře
a v pudřence
trocha sluneční záře
aby nikdo neprohlédl tvojí lest
ach můj milý klaune
jak dlouho to vydržíš?

když se děti smějí
na chvíli zapomínáš na svůj smutek
chtěl si být jako oni a teď?
skutek utek
ach můj milý klaune
bolí hodně přetvářka?

zhasnul sál
dokonce i sloni šli spát
ty sis rozpomněl, že si sám
na světě, můj milý klaun
Autor Metal Lady, 27.06.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí