Krásná malá...

Krásná malá...

Anotace: ...

Povstaň synu,
povstaň dcero
pro svou matku
- svojí zem
Radši zhynu,
než posero
v tomhle zmatku
čumět jen...
Země krásná
i když malá,
za životy
mnohých stála
Teď umírá
smutně volá.
Není válka
co jí svírá
tak nevidíš
nepřátel.
Povstaň dokud
zbývá čas.
Ve své zemi
chci žít zas.
V zemi krásné,
čisté, hrdé...
Co tu pro své
děti bude,
ne po vůli nepřátel.
Autor Melfëa, 29.06.2011
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Findë, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí