únava

únava

Anotace: ...

únava se probouzí
když padá do otevřené noci
a malujíc kříž starému dni
třesavou rukou
hledá spánek svému majiteli
který únavu nenávidí za její
pseudohrdinský čin

raději by probděl celou noc
a nad ránem pak naslouchal
umírajícímu tichu města
raději by dělal cokoli
jen aby ani na chvíli neusnul
jen aby mu nespadla hlava
do života noční fantazie
protože únava nezná sny spánků
které hledá
protože únava neví nic o tvé kráse
a její vlezlé povaze
za kterou nemůžeš
když ve spáncích kde se nespí
ale sní hluboký sen
mihotá tisíce tvých očí
že ani další krásný den
nemá smysl...
Autor tukiy, 30.06.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí