Temná noc

Temná noc

Anotace: ...

Temná noc,
občas tak tajemná,
tajemná noc,
je opět nejasná.

Hvězdy jsou
někdy schované,
hvězdy nejsou,
k nám příbuzné.

A ty bloudíš,
a nevíš,
kam vlastně patříš.

Pak měsíc vyjde
a cestu ukáže,
a vyjde slunce,
milovat tě dokáže.

Pak oči se rozjasní,
oči už nepláčou,
a ty živote nezhasni,
tu jiskřičku báječnou.

Temná noc,
opět přichází,
ta černá noc,
již něco ji schází.

Tajemno, strach, bolest,
už není,
s každým zatměním,
vždy se v radost mění.
Autor Kirsten, 30.06.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný komentík:)

01.07.2011 00:39:00 | Kirsten

Temná noc naši bolest schová
cukruje hvězdy dozlatova
ve stromech tam hledej sílu
a naděje zas posiluje víru

01.07.2011 00:02:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí