Srdce

Srdce

Vrať mi srdce.

To,
které vyrvala jsi,
z mé vlastní hrudi.

Teď je tam jen,
něco jako kousek ledu,
co strašně moc studí...

Vrať ho tam,
kam patří.

Nebo raději zmiz
a sama sebe zapři...

Vždyť už jedno máš,
ač černé jako propast,
které nedohlédneš na dno.

Nač chceš další?

...
Autor David Bernard, 01.07.2011
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí