Narkomanie

Narkomanie

Anotace: Pozor na bláznovství aby vás nepřivedlo do hrobu!

Narkomanie

Pouta na rukou navlečena
Bezmoc v dlaních držící
Víčka k zemi přilepená
V žilách cosi vířící

Na duši šrámy máš
A na rukou krev
Nic nechceš nehledáš
A šleháš si hněv

Cizí já smícháno
S tvým vlastním
Tělo dnes zadáno
Propadá pastím

Křičíš tou prázdnotou
Bojuješ samotou
Nesnášíš duši svou
Životem ztemnělou

Lovíš si světýlka
Někde za obzorem
smrtka se prochází
dnes, denně kolem

Dál vzýváš své stavy
A za rohem pak
Okrádáš davy
A říkaj ti vrah

Nežij tím životem
Odlep se od něj
Strach čeká tě za plotem
A na útěk neměj

Nenechej prohrát ten věčný boj
Tohle je matka ty její roj
Nenechej touhy aby tě dostaly
Za život v smrti určitě nestály!
Autor Liwinka, 07.02.2006
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

P.S. Skvělá básnička !!! :o)

25.08.2006 18:12:00 |

Ahoj, měl bych na tebe prosbu, budu teď psát Středoškolskou odbornou činnost na téma : NARKOMANIE, ZÁVISLOSTI NA OMAMNÝCH LÁTKÁCH A ALKOHOLISMUS

Mohl bych tuto tvoji básničku použít jako doplněk ?
Samozřejmě pod tvým jménem .. ozvi se na mail : darkfantom@seznam.cz

díky moc !!!

25.08.2006 18:11:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí