Prázdniny

Prázdniny

Anotace: pro kamarádku učitelku

Prázdniny na prahu stojí
sluníčku paprsky strojí.
Za ranní rosy projít se travou
divoké husy na mracích plavou.
Nemuset myslet na plno drobností
desítky dětí a nových starostí.
Uvolnit stavidla pohody
večerní sezení a chvíle u vody.
Užívej volna,načerpej sílu
v září zas přidáš své ruce k dílu.
Autor Čoki, 01.07.2011
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiná, Květka Š., divoska_jaja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať žijí Prázdniny!!!

01.07.2011 19:32:00 | Květka Š.

Učitelky a učitelé naberou sil
aby další školní rok skvělý byl:-)

01.07.2011 18:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí