Carpe diem

Carpe diem

Anotace: :(

Moc je stejná jako pokušení
svět se okřídlil a spěchá pryč
marnost je nadějí pro vzkříšení
v duši je prázdno na těle bič.
Smutek se rozlévá do všech stran
láska tu skomírá v převleku sexu
co z bylo z ostrosti našich hran
obroušen životem, který už exnul.
Nenávist bloudí nám ulicemi
hledá zbytky co nemá v spárech
pár lidí nachází mez krabicemi
a nebo v lesích a lánech.
Závist je součástí modliteb
zhýčkanost lidského ráje
na smrt si dáváme přípitek
a na pány tvorstva si hrajem.
Soužití měníme v nenávist
lačnost nám zžírá těla
možná to nejde už napravit
ač by si tolikrát chtěla.
A tak tu žijem s pocitem
že stejně jednou chcípnem
a tak si co nejvíc nahrabem
no prostě carpe diem.
Autor Ďábel sám, 02.07.2011
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Jiří I.Zahradník, šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Týjo..krásně jsi vylepšil styl
toť verše básníka
co do kůry je vryl
a v žití proniká...:)

04.07.2011 09:15:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí