samé zet II :)

samé zet II :)

Anotace: Na podnět od M.arek pokračování zrzavého zajíce Zbyňka.

Sbírka: Jednopísmenkové říkanky pro radost dětem i dospělým

Zatoulaná zaječice Zuzana zpozoruje Zahradnictví zrzavého zajíce Zbyňka.
Zaťuká.
Zrzavý zajíc Zbyněk zbystří … zaraduje se …. zákazník.
Zaječice Zuzana zahlédne Zbyňka.
Zahradník Zbyněk?
Zaječice Zuzana, zdravím.
Zdravíčko zákazničko Zuzanko.
Zakoupíte Zbyňkovu zeleninu?
Zaječice Zuzana zavrtí zamítavě.
Zlehounka zašeptá. Ztracená!
Zbyněk zve Zuzanku za zahradu,
zapeče zelí,
zalichotí Zuzaně,
Zuzana zčervená.
Zamilovaná Zuzana zůstavá.
Začíná zahradničit.
Zbyněk zorganizuje zasnoubení.
Zuzana zlíbá Zbyňka.
Zbyněk zvesela zaskladňuje zásoby.
Záviděníhodná zaječice Zuzana zasněně zavařuje Zbyňkovi zelí.
Zajíci zalezou za zásoby.
Začíná zima.
Zamilovaní zajíčci zaspali.
Autor monakora, 02.07.2011
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: jondys, khantengri, Pevya, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé,zajímavé...zábavné,
zasluhuje za 1...

02.07.2011 12:58:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí