Ďakujem

Ďakujem

Anotace: no comment

Ďakujem

Ďakujem tomu,kto prvý písal básne.
Ďakujem rýmom,že znejú tak krásne.
Ďakujem tomu,kto mi dal vôľu žiť,
a ďakujem sebe,že som sa naučila sniť.

Ďakujem múzam,tým gréckym bohyniam umenia
ďakujem im,že som sa s básňou narodila.
Ďakujem za to,čo som dostala do vienka,
ďakujem za to,že viem,čo je poviedka.

Ďakujem náhode,že priteľov mám rada
ďakujem sebe,že som rada i sama.
Ďakujem osudu,že som kto som...
Ďakujem sa tých tisíc snov.

Len jedno vyčítam svojmu životu:
že nečuje moju tichú modlitbu
a necháva ma žiť v zúfalstve
v ktorom mi pomáhajú len básne.
Autor Elyona, 04.07.2011
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice pěkně napsáno :)ST!!!

05.07.2011 22:08:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí