"ON"

"ON"

Anotace: námět z Řecka..

V úzké uličce viděla Ho stát,
plakat a naříkat.
Něco ji tam táhlo dál.

Ruce sepnuté měla,
snad modlit by se chtěla?

Nohy přikované k zemi,
ruce jako kámen neposlušné.

Jeho oči prosili ji o radu,
co dělat, když lid myslí jen na zradu?
Autor Sarinka318, 04.07.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí