Vzestup a pád zla

Vzestup a pád zla

Anotace: K čertu s námi všemi, jestli se tohle ještě někdy bude opakovat.

Sluneční kruh prosvítá jak svastika skrz mraky,
do města se blíží bezejmenný muž.
Nula která prožila doposud jen krachy,
brzy davy prořízne jak řeznický nůž.

Jak Dykova postava ulicí se plíží,
Chtěl by "vzkřísit" Germánii a přináší smrt.
Milionům bezejmenných už se konec blíží,
milionům smutných duší uzavře se kruh.

Dál se modlí v sinagogách svojí zkázu sotva tuší,
"jen" pár drobných ponížení zatím jejich srdce buší.
Krutovláda teroru krutovláda zla,
v prach kosti obrátí Osvětimský kat.

Pod hlavněmi samopalů esesáckých zrůd,
v plynových komorách čekala je smrt.
Ruská rudá armáda táhne Polskem na západ,
zarazit ten příval smrti za cenu své krve.

V Normandii spojenci není čas se vychrápat,
zubatá jak kytku další život urve.
Berlín už podléhá přestává snít,
německým "nadlidem" zamrzl smích.
Autor ZENITZERO666, 06.07.2011
Přečteno 340x
Tipy 14
Poslední tipující: ŠEDIVÁ MYŠ, Ružka, Maryje..., Doradan, Linzerka, ECHO PARAZIT, Květka Š., Donne, lexus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí