nemám šajnu jak to nazvat :D

nemám šajnu jak to nazvat :D

Anotace: ..-.--.-

potkal jsem anděla
co krouží nad náma
ochraňovat nás andělé mají
avšak i oni temnou stránku mají

anděl lásky jenž ochraňovat má moji duši
zhlíží na mě z velké dálky
blíž dostat se nemůže
anděl temnoty obklopuje mě

zalíbila se mu moje mysl
já bych ho však nejraději odkopl

jak hejno černých vran
co hodují na mrtvolách

anděl temnoty
trhá mě na kusy

zdravou mysl však si zachovávám
díky kamarádům jenž mám nadevše rád
světélko ve tmě najde se všude
skryté v přátelské lásce

* * * *
když přijde nepřízeň osudu
požádej kamaráda o radu
Autor seh, 06.07.2011
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí