Melancholie v dešti

Melancholie v dešti

Anotace: o tom zmatený život může být...

Sbírka: Už nebudu brečet...

Cítím kapky deště
jak dopadají na mou kůži.
Pšt! Chci cítit ještě
ten pocit plný hrůzy.

Každý vidí v tobě hned
že smutné je cokoli,
že ne tak krásný je svět
a že pravda děsivě bolí.

S každým plesknutím,
s každou kapkou,
najednou nevíš co chceš,
svaly se ti v těle napnou.

Ne tak snadné je vše
co ti jako malému poví,
ne tak krásné je vše,
vše co nejde popsat slovy.
Autor Poučený fracek, 07.07.2011
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí