Nic nenaděláš

Nic nenaděláš

Anotace: Nic nenaděláš s tím, že musíme dýchat jeden puch...

Nic, ženo, nenaděláš s tím,
že každý jsme z jiného těsta,
co osoba, to jiné přesvědčení,
že dýcháme jeden vzduch.

Nic, muži, nenaděláš s tím,
že každý jsme z jiného města,
co osoba, to jiné vysvědčení,
že dýcháme jeden puch.

Nic, dítě, nenaděláš s tím,
že rodiče jsou z jiného těsta,
co pohlaví, to jiné přesvědčení,
že musíte dýchat vzduch.

Nic, starče, nenaděláš s tím,
že děti jsou z jiného města,
co generace, to jiné vysvědčení,
že musíme dýchat puch.
Autor Wyrda, 09.07.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí