V záři hvězd

V záři hvězd

Anotace: Nejsem si jistá jestli to má vůbec nějaký smysl možná spíš nesmysl. Nicméně... Moc tak snít a nebýt sám báseň o tom, co život dal a vzal

Snít o světě, kde nikomu nic neschází,
Kde slunce pro všechny vychází.
Snít o tom, že věčná je láska,
že zlo je jen myšlenka,
vzdálená a prázdná
proč na zem slza padá?

V záři hvězd,
Co nad námi visí
Ztrácí se z cest,
Co ve verších vidí.

Přát si svět, kde konec je dálka
Kde nikomu nehrozí válka.
Svět, ve kterém člověk člověku neublíží,
Kde se tvůj konec nepřiblíží.

Moc tak držet slunce víš,
aby nenašlo svojí skrýš.
Na bolest ostatních se ohlížíš
V rukou svíráš svatý kříž.
Autor LadySymphonia, 09.07.2011
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Lea*
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí