Těžký

Těžký

Anotace: Tohle se váže k jednomu příběhu. Ten bohužel ještě nemám hotový...

Sbírka: "Izabela"

Víš, je těžký se vzdát,
je těžký zahodit svůj dávný sen.
Je těžký se smířit a zapomenout,
je těžký bejt šťastnej,
když víš, že nemůžeš.

Já znám lásku,
já chci žít,
chci být šťastná,
chci dál věřit.

Chci doufat v naději
a ve štěstí.
Chci být dál s ním,
svou lásku nezabít.

Chci to co vím,
že nemůžu mít.
Chci být jen s ním,
neublížit.
Autor Akae, 09.07.2011
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Holka z davu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí