Jako havran

Jako havran

Anotace: . . .

Tvůj ruměnec na tváři,
hladím hřbetem dlaně,
Ty mi říkáš, můj žháři,
když žár spaluje jasaně.

Pod hořícím jasanem,
v této hořké době,
budu Tvým hodným havranem,
ve své druhé podobě.

Slétnu k Tvému oknu,
zobákem Ti zazpívám,
Tvými slzami promoknu,
v touze k Tobě dohořívám.

dohořívám...

...a umřu

jako havran
Autor Tomáš Přidal, 09.07.2011
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Kamil Princ, EM EM, jitka.svobodova, Květka Š., Žqáry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se líbí.ST.

10.07.2011 21:18:00 | EM EM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí