Jak chutná láska?

Jak chutná láska?

Anotace: /jako pudink se škraloupem/ raději nic...

Na jazyku mám,
pořád ta chuť pelyňku..
Sám sebe už nepoznám,
hledám jen záminku...

Loudám se nocí,
tak jako ty...
Oba jsme její otroci,
a tisíckrát jsou vzdálené tvé rty...

Láska s příchutí krve,
je to jako tenkrát poprvé...
Kde hráli jsme tu hru,
a nečekali na prohru

Ale ty jsi slečna,
Co nosí srdce v krabici...
a otázka má věčná,
spát bude v márnici....
Autor whiolet, 09.07.2011
Přečteno 249x
Tipy 14
Poslední tipující: la loba, labuť, Chancer, CULIKATÁ, Tamara, Bambulka, ostuda lidstva, Jeff
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlej táta (parodie na Dobrou mámu)..s extra velkými střepy skla

11.07.2011 11:41:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí