Než dojde myšlenka

Než dojde myšlenka

Anotace: jen zamkneš klíčem...

Vteřina..
doteku létavic
lásky co odešly vrátky
nevrátí se zpátky
hozených rukavic
letu motýla
polibek z vděčnosti
kdo posílá
ta slova
dnes a znova
možná i zítra
jak signál:
dobrého jitra
kdo se v vraždě pravě přiznal?
jen zamkneš klíčem
své srdce na dlani
jen vlastním stínem
ukrytá domněnka
Než Dojde Myšlenka.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.07.2011
Přečteno 244x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Kubino 2, Zasr. romantik, labuť, zenge, ZILA78, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí