Placebo

Placebo

Anotace: ...................

Napsala mi otazník
do zdravotní karty.
Otazník a černou tečku.
Prý chci víc, než mám.
A že jsem jenom náhradník
na pyžamové párty -
bez pyžam.

Že jsem věrná stvůra –
Ďáblu navždy oddaná.
Padlý anděl,
Co by snad chtěl na chvíli i vstát.
A měla bych se modlit!
Sice
nechápe, že vůbec žiji,
prostředníkem k nebi hrozí
lékař
nebo inkvizice?
Zas mi píše poezii
Místo diagnózy…

Proto sedím tady.
S receptem na lentilky
A nevím, kam to přesně jít.
Be ovace.
Rezignace.
Bez chuti a stálé práce
Otočená k lidem zády...
kousek bílé nadílky -
Mám v žilách pouze leukocyt.

Chci červená líčka.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 11.07.2011
Přečteno 412x
Tipy 10
Poslední tipující: CoT, Robin Marnolli, WAYWARD, Chancer, myší královna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji :)

22.12.2012 21:44:48 | Sam&ntha CH.Camberly Way

dobře ti to píše.

18.12.2012 03:30:13 | Robin Marnolli

Je nám řečeno, že máme být věrni - ale ne komu :-) A poezie je sama o sobě diagnóza..aspoň já jí tak užívám :-)

19.07.2011 23:28:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí