Vesmírný..

Vesmírný..

Anotace: .. odpad

Vesmírný odpad je šrot všeho druhu
sběratel kuriozit přijde si na své
na orbitách Země samoobsluhu
zřídila věda, co nevzalo zasvé

v atmosféře níže řízeným pádem
s ohnivým ocasem kouře vstříc zmaru
to přísně vědecky nazvem odpadem
jenž nelze složit na ojetou káru

a poslat bezpečně daleko někam
v muzeu vědy a techniky skvět se
nabídky zřídit jej se nepolekám
nadšení sklidím nejednoho vědce

interaktivní hra na slepou bábu
baví mě docela, rukama chvátám
nemůžu odolat shitu půvabu
sám chci k nejhezčím nálezům a ztrátám

jsem torzo de facto s vypadlým z hlavy
soukolím - kde všechna kolečka najít?
jež nezbyli až na klíč ze soupravy..
povedlo se mi mé hobby obhájit?
Autor Petbab, 11.07.2011
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lota, Tamara, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí