Bliss

Bliss

Anotace: Melancholická ...

Sundej mou kůži,
seškrábni tu povrchnost,
se zadrženým dechem,
zapadá slunce,
přemírou emocí,
třpytí se dlaně,
citem tou zkažeností,
pokusit se zrát,
vyplivnout tu hořkost,
ztratit chuť,
milovat jen tak,
napořád a čistě,
pochopit nenávist,
zakousnout se do rtů,
a nechat vykvést radost ten smích,
uprostřed vteřin,
kde učíme se dýchat,
tam hluboko,
doufám ...
Autor Chonglee, 12.07.2011
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: Víla, ilona, Elča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

důležité je se nevzdat...hodně štěstí

22.07.2011 18:40:00 | Víla

Doufej:-)

14.07.2011 20:41:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí