Nádej

Nádej

Anotace: no comment...

Nádej

Len šelest vetra v lístí
len voda zo skaly prýšti
len hviezda na oblohe
len povzdych:ako ťažko mi je
len svetlo v temnte
a príbeh o ráne
sťa sokol na nebi
sa nám mihne nádej v srdci.

Mesiac na čiernej oblohe
tí temní podobní mátohe
len krik a rinkot zbraní
a zem sa kúpe v krvi
sťa záblesk beznádeje
sa nám mihne v srdci.
Autor Elyona, 12.07.2011
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Emmelia, Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí