Motýlí uši

Motýlí uši

Anotace: To, že motýli létají pomocí křídel je ušmudlaný předsudek!

„Tati, proč mají motýli tak velká křídla?“
„To, aby je ta křídla bezpečněji nesla.“
„Já myslím, že to jsou dvě velké UŠI!“
A jimi poslouchají.
Na to jsme my, lidé, zapoměli.
Mohli bychom se toho TOLIK dovědět, kdybychom všemu nenaslouchali jen jednou-
podruhé to přijmem se stejnými pocity jako minule..

Měli bychom všechno pozorovat jako bychom to viděli POPRVÉ.
Já vím-
KLIŠÉ.
Většina klišé je-
PRAVDA.

To, že motýli létají pomocí křídel je ušmudlaný PŘEDSUDEK!
Autor Claires, 12.07.2011
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: CRASH, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano, naslouchat ... a vnímat ...
zajímavá ;-)

12.07.2011 20:16:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí